Η SPIRAL

Η SPIRALbusiness.info είναι η συνέχεια του ιστότοπου της SPIRAL business solutions (www.spiral.com.gr), που αποτέλεσε την πιο ρηξικέλευθη συμβουλευτική επιχείρηση επιχειρηματικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, από το Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2019. 

Εστιασμένη στη μάθηση και την καινοτομία η SPIRAL, υποστήριξε την επιχειρηματική προσπάθεια χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας -μεταξύ άλλων- μία από τις πρώτες ηλεκτρονικές ενημερωτικές πρωτοβουλίες για την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

Με τη δημιουργία και αποστολή 30 ενημερωτικών δελτίων (Win - Win Net Newsletter) και δεκάδων άλλων έκτακτων ηλεκτρονικών ενημερώσεων σε χιλιάδες αποδέκτες, συνέβαλε αισθητά στην καθιέρωση της επιχειρηματικής ενημέρωσης και μάθησης, ως μία καθημερινή συνήθεια των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Στην ποικίλη θεματολογία των ενημερώσεών της συμπεριέλαβε: όλα τα νέα από τις επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις, συμβουλές επιχειρηματικότητας, επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες, ειδικά και γενικά θέματα διοικητικής κατάρτισης, καθώς και μία πλούσια αρθρογραφία αναφορικά με την επιχειρηματική και οικονομική επικαιρότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζεται η συμβολή της SPIRAL μέσω του νέου της ιστότοπου (www.spiralbusiness.info), που αυτή τη φορά είναι αποκλειστικά εστιασμένος στη επιχειρηματική πληροφόρηση και μάθηση, καινοτομώντας για άλλη μία φορά και φιλοδοξώντας να αποτελέσει το κορυφαίο ηλεκτρονικό πληροφοριακό μέσο στην Ελλάδα για την επιχειρηματικότητα και τις οικονομικές εξελίξεις.

Ενημερωθείτε καθημερινά από τη σελίδα μας για επιχειρηματικά νέα, τις τρέχουσες επιχειρηματικές ενισχύσεις και για άλλα πολλά θέματα από το επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Γνωρίστε την επιχειρηματικότητα από τα σεμινάρια της Spiral, το Εγχειρίδιο Επιχειρηματικότητας και τα Εργαλεία του Μάνατζμεντ, που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. 

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας, είτε στο Facebook, είτε με την εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις μας.

Γιάννης Χαραλαμπίδης (Ιδιοκτήτης & διαχειριστής της Spiral, yannischaralampidis@gmail.com, 6977445817).