Επιχειρηματικές ιδέες: Όλη η επίπλωση σε ένα kit!

Μία ολλανδική εταιρεία σχεδιασμού, η Malessa Studio, παρουσίασε πρόσφατα μία πτυσσόμενη συλλογή επίπλων, ειδικά σχεδιασμένη για φοιτητές και ενοικιαστές που αλλάζουν συχνά σπίτια. Ακολουθώντας τα βήματα της συλλογής Råvaror της IKEA, η σειρά "Nest" διαθέτει καθημερινά κομμάτια επίπλων, ειδικά σχεδιασμένα για μικρούς χώρους, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εύκολης αποσυναρμολόγησης, συσκευασίας, μετακίνησης και συναρμολόγησης.

Τα τέσσερα γράμματα που συνθέτουν το όνομα "Nest", αποτελούν τα αρχικά των λέξεων "nomatic" (νομαδικός), "essential" (ουσιώδης), "simpler" (απλός) και "transition" (μετάβαση). Το όνομα αντανακλά το χαρακτήρα των επίπλων, τα οποία είναι κατάλληλα για πολλές και εύκολες μετακομίσεις.

Η σειρά Nest περιλαμβάνει ένα ράφι, έναν πάγκο, ένα τραπέζι, ένα γραφείο και ένα κρεβάτι από
φυσικό ξύλο (έλατο), μαλλί και βαμβάκι. Ολόκληρη η σειρά έρχεται συσκευασμένη σε ένα συμπαγές kit με μήκος 113 cm x 28 cm x 85 cm ύψος. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προαιρετικούς τροχούς, οι οποίοι συνδέονται απλά στο κάτω μέρος του κιτ, επιτρέποντας απλή και εύκολη μετακίνηση. Το κιτ μπορεί να αποσυσκευασθεί και να συναρμολογηθεί μέσα σε 10 λεπτά, μετατρέποντας ένα χώρο σε ένα άνετο σπίτι με όλα τα απαραίτητα.

Η σειρά Nest της Malessa Studio, διακρίθηκε ως μία από τις πιο καινοτόμες και επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου του 2020.

Σχόλια