Τώρα οι ποδηλατικές σέλες είναι... take away!

Η σέλα του ποδηλάτου είναι πάντοτε μια εύκολη λεία για κλέφτες, ενώ δεν έχει και πολύ πλάκα όταν κάθεσαι επάνω της και είναι βρεμένη. Για αυτό το λόγο, μια νεοϋορκέζικη startup -η SeatyLock- κατασκεύασε μία πτυσσόμενη σέλα. Μία σέλα που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από το ποδήλατο, χωρίς το παλουκόσελο και τα μεταλλικά της μέρη: η SeatyGo.

Ενώ η σέλα παραμένει σταθερή και απολύτως ασφαλής κατά την οδήγηση, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί μετά από αυτή, με μία απλή κίνηση απελευθέρωσής της, με ένα κουμπί που βρίσκεται από κάτω της. Μπαίνοντας μετά σε μια τσάντα ή ακόμη και στην τσέπη ενός μπουφάν, παραμένει μακριά από τους κλέφτες, τη βροχή ή και από τον ήλιο. Όταν έρθει η ώρα να τη χρησιμοποιηθεί και πάλι, τοποθετείται εύκολα με ένα κλικ στη θέση της.

Η SeatyGo παράγεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα: την αθλητική Dynamic, την άνετη Urban και την φαρδιά e-bike έκδοση, σε κόκκινο, μαύρο και γκρι χρώμα.

Η διάθεση του προϊόντος θα αρχίσει τον ερχόμενο μήνα, με την τιμή προσφοράς της να είναι στα 75$ (περίπου 67€), ενώ η κανονική της τιμή θα είναι 85$ (76€).


Η επιχειρηματική ιδέα της SeatyLock, διακρίθηκε για την καινοτομία της την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2019.

Spiral

Σχόλια