Επιχειρηματικές ιδέες: Καγιάκ... τσέπης!Το Oru Kayak δεν είναι ένα συνηθισμένο καγιάκ. Τo Oru Kayak διπλώνει και γίνεται... φάκελος!

Το Oru Kayak έχει την απόδοση και την αντοχή των κλασικών καγιάκ, αλλά διπλώνει σαν origami. Είναι ελαφρύ και μετακινείται εύκολα οπουδήποτε. Ζυγίζει μόλις 9 κιλά και μπορεί να διπλώσει σε ένα πακέτο διαστάσεων 106 Χ 25 Χ 25 εκ.

Όταν ξεδιπλωθεί γίνεται ένα καγιάκ 3 μέτρων, κατάλληλο για λίμνες και ήρεμα νερά και για κωπηλάτες από κάθε επίπεδο. Είναι φτιαγμένο από ειδικό λεπτό πλαστικό, προϊόν της ίδιας της εταιρίας και φυσικά είναι απόλυτα στεγανό και ασφαλές. Ωστόσο, μπορεί να διπλώνεται και να τοποθετείται εύκολα σε κάθε πορτμπαγκάζ, σε αντίθεση με τα κλασικά καγιάκ, τα οποία υποχρεωτικά μεταφέρονται σε σχάρες ή καρότσες αυτοκινήτων.

Το Oru Kayak κοστίζει 899$, ενώ στο Kickstarter οι παραγγελίες έχουν φτάσει στην αξία των 800.000$, με αρχικό στόχο τις 70.000$!

Η επιχειρηματική ιδέα του Oru Kayak διακρίθηκε την 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου του 2019, ως μία από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον κόσμο.

Spiral.

Σχόλια