Έως τις 10/10 ο 10ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Έως τις 10 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι τις προτάσεις τους στο 10ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, που έχει ως στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών βασισμένων στις νέες τεχνολογίες.

Ο Διαγωνισμός αποτελεί δράση του προγράμματος NBG Business Seeds​ για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και πραγματοποιείται για 10η φορά, καθώς έχει ήδη διακριθεί από μεγάλη επιτυχία. Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο Διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα, πρώτη αναδείχθηκε η Linked Business, του Μιχάλη Βαφόπουλου, η οποία απέσπασε και το έπαθλο των 20,000€. Η εταιρεία παρέχει το σύνολο των διαθέσιμων B2B δεδομένων για τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και τα εργαλεία ανάλυσης και λήψης αποφάσεων για όλους τους κλάδους της αγοράς. Η υπηρεσία που λειτουργεί σήμερα αφορά άμεσα διευθυντές πωλήσεων και μάρκετινγκ καθώς και οικονομικούς συμβούλους και αξιολογητές επιχειρήσεων και επενδύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να δείτε στη σχετική ιστοσελίδα του, στο (www.nbg.gr/el/nbgseeds/competition).

Spiral

Σχόλια