Τώρα τα ποδήλατα φτιάχνονται από κάψουλες... Nespresso!


Η Vélosophy είναι μια Σουηδική, ποδηλατική και lifestyle εταιρία, που κατασκευάζει ποδήλατα από ανακυκλωμένες κάψουλες του καφέ.

Το τελευταίο της μοντέλο, το RE:CYCLE, είναι προϊόν συνεργασίας με τη Nespresso, της οποίας οι πελάτες ενθαρρύνονται, ώστε να συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα ανακύκλωσης. Το ποδήλατο έχει διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που παραπέμπουν στη Nespresso, όπως το χρώμα (μοβ, από τη γεύση Arpeggio), το κουδουνάκι (σε σχήμα κάψουλας) ή το καλαθάκι μεταφοράς (με θέσεις για καφέ).

Η Vélosophy, που ιδρύθηκε το 2015, είναι η μόνη εταιρία στον κόσμο, που χαρίζει για κάθε ένα ποδήλατο που πουλά, ένα άλλο σε παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου. Ιδρυτής της είναι ο Jimmy Östholm, ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΙΚΕΑ, που εμπνεύστηκε από την προηγούμενη εργασία του, την παραγωγή ποιοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.


Το ποδήλατο της Vélosophy κοστίζει 1.290€ και διατίθεται από τον ιστότοπο της εταιρίας (www.velosophy.cc), ενώ διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες του κόσμου, την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου του 2019.

Spiral

Σχόλια