Η σκιαγράφηση της Ελληνικής Οικονομίας σήμερα 3/4/2019.

Πώς σκιαγραφείται η Ελληνική Οικονομία σήμερα 3/4/2019 από τους κυριότερους τίτλους οικονομικών ειδήσεων; Ιδού η εικόνα:
  • "Επενδύσεις 270 εκ. ευρώ για την Ελλάδα ανακοίνωσε η ΕΕ". Στο πλαίσιο νέων ευρωπαϊκών επενδύσεων 4 δις ευρώ σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, 3 μεγάλα έργα αναμένεται να συγχρηματοδοτηθούν από την ΕΕ: το τηλεπικοινωνιακό σύστημα "Σύζευξις II", η διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας Πελοποννήσου - Κρήτης και η διασύνδεση φυσικού αερίου Κομοτηνής - Στάρα Ζαγόρα.
  • "Έργα 310 εκ. ευρώ ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας". Αυτά είναι: ένα μέρος του οδικού άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, το κτίριο Εκπαίδευσης – Πολιτισμού - Νέου Μουσείου και Βιβλιοθήκης της Ακαδημίας Αθηνών και διάφορα έργα αναβάθμισης οδοφωτισμού για τον Δήμο Αθηναίων και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου.
  • "ΙΟΒΕ: Στάσιμο το οικονομικό κλίμα". Αμετάβλητος ήταν τον Μάρτιο ο δείκτης οικονομικού κλίματος, με επιδείνωση όμως στα πεδία της βιομηχανίας και του λιανικού εμπορίου.
  • "ICAP: Βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων". Σύμφωνα με την εταιρική μελέτη, οι ελληνικές επιχειρήσεις αύξησαν σημαντικά τον κύκλο εργασιών τους και την κερδοφορία τους το 2017 σε σχέση με το 2016.

Διαβάστε σχετικά: Συνεχίζεται η φτωχοποίηση...


  • "ΑΑΔΕ: Πάνω από 4 εκατομμύρια οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμα χρέη το 2018". Ο αριθμός οφειλετών για τους οποίους η φορολογική διοίκηση δύναται να λάβει μέτρα ανήλθε το 2018 σε 1.821.736 (έναντι 1.744.115 το 2017).
Spiral

Σχόλια