Επιχειρηματικές ιδέες: GPS εντοπιστής κατοικίδιου.

Καθημερινά χάνονται χιλιάδες κατοικίδια σε όλο τον κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και γεμίζοντας με αγωνία τους ιδιοκτήτες τους. Μέχρι σήμερα, ο κόσμος αναρτούσε αφίσες στους δρόμους, ρωτούσε τους περαστικούς, ή κοινοποιούσε την απώλεια του ζώου του στο διαδίκτυο. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν διασφάλιζε τον εντοπισμό του κατοικίδιου του, με τραγικές δυστυχώς συνέπειες.

Σήμερα όμως ο εντοπισμός των χαμένων κατοικίδιων είναι εφικτός με το Findster Duo+, ένα σύστημα εντοπισμού με GPS. Το σύστημα αποτελείται από δύο μικρά, ελαφριά και αδιάβροχα bluetooth (κομπιουτεράκια), ένα για το κολάρο του ζώου και ένα για τον ιδιοκτήτη του. Τα δύο bluetooth επικοινωνούν μεταξύ τους σε απόσταση έως και 4,8 χλμ και με τη βοήθεια σχετικής εφαρμογής, κατάλληλης για κάθε τύπου smart phone (Findster App), η θέση του κατοικίδιου γίνεται ορατή στο κινητό τηλέφωνο και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.


Το Findster Duo+ μπορεί να αποκτηθεί στην τιμή των 150€ (ή και φθηνότερα για 2 ή 3 συστήματα) και θεωρείται ότι είναι για μια ζωή και δεν χρειάζεται κάποια άλλη υποστήριξη, παρά μόνο φόρτιση.Η επιχειρηματική ιδέα του Findster Duo+ διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες και πιο καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον κόσμο την 1η εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2019.

Spiral

Σχόλια