Καινοτόμησε όπως ο Elon Musk στο… Βιογραφικό του Σημείωμα!

Μικρό ή μεγάλο Βιογραφικό Σημείωμα; Υπάρχουν υπέρ και κατά: το μικρό βιογραφικό μοιάζει φτωχό, το μεγάλο είναι βαρύ για διάβασμα. Όταν όμως ο ίδιος ο Elon Musk, ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο, καταφέρνει να γράψει ένα μονοσέλιδο βιογραφικό, τότε μιλάμε για… εφαρμοσμένη καινοτομία!

Αν έχεις κάνει τόσα πράγματα, όσα και ο Elon Musk, τότε θεωρητικά χρειάζεσαι πολλές σελίδες. Όμως το αφεντικό της Tesla, καταφέρνει να αναδείξει τα προσόντα του σε μία μόνο σελίδα. Πώς; Με μία πρωτότυπη διάρθρωση και με μια καινοτόμα παράθεση των ικανοτήτων του, τις οποίες και αναδεικνύει με μπάρες διαβάθμισης, χωρίς να χρειάζεται να αναλύσει και ενδεχομένως να κουράσει τον αναγνώστη.


Να λοιπόν η ευκαιρία σου να πρωτοτυπήσεις και να διακριθείς μέσα από το Βιογραφικό σου Σημείωμα: εντάσσοντας σ’ αυτό τη δική σου καινοτομία.

Προσοχή όμως: μην αντιγράψεις το Βιογραφικό Σημείωμα του Elon Musk! Κινδυνεύεις να «κατηγορηθείς» για αντιγραφή! Δες το, παραδειγματίσου και κάνε τη δική σου καινοτομία στο δικό σου Βιογραφικό Σημείωμα!

Spiral

Σχόλια