7 συμβουλές για την Black Friday.

Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί του Forbes για την Black Friday; Δείτε παρακάτω τις 7 σημαντικότερες συμβουλές τους.

1. Αφήστε τις εφαρμογές της Black Friday να σχεδιάσουν τη στρατηγική σας.

Οι καλύτερες ευκαιρίες της Black Friday βρίσκονται στις ειδικές εφαρμογές των εταιριών. Κατεβάστε τις σε υπολογιστές και smartphones και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που περιλαμβάνουν.

2. Ψωνίστε από το σπίτι.

Σχετικές έρευνες δείχνουν ότι οι καλύτερες προσφορές βρίσκονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Γι’ αυτό σκεφτείτε ξανά την εξόρμησή σας στα μαγαζιά, ή εναλλακτικά χρησιμοποιήστε το smartphone σας κατά την επίσκεψή σας στα καταστήματα.

3. Αγοράστε ηλεκτρονικά προϊόντα.

Εστιάσετε στα ηλεκτρονικά προϊόντα. Οι καλύτερες ευκαιρίες και ίσως οι καλύτερες τιμές όλου του έτους για ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα προσφέρονται την Black Friday.

4. Εφαρμόστε τον κανόνα του 40% στα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η Black Friday δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να ψωνίσεις ρούχα και αξεσουάρ. Η καλύτερη περίοδος είναι αυτή των εκπτώσεων, όπου οι υπάρχουν οι μεγαλύτερες προσφορές. Ο κανόνας του 40% έκπτωση ή «δεν ψωνίζω» είναι ο καλύτερος οδηγός αγοράς για ρούχα και αξεσουάρ.

5. Ανακαλύψτε τα προϊόντα που προσφέρονται με έκπτωση μόνο τη Black Friday.

Υπάρχουν πολλές μάρκες ή εταιρίες που δεν κάνουν καθόλου έκπτωση όλο το χρόνο στα προϊόντα τους. Αντ’ αυτού, παρέχουν τις προσφορές τους μόνο τη Black Friday. Βρείτε ποιες είναι!

6. Λάβετε θέσεις!

Ψωνίστε νωρίς πριν εξαντληθούν τα αποθέματα, αλλιώς χάνετε τις ευκαιρίες.

7. Μην περιμένετε την Black Friday!

Έχει καταστήματα που έχουν όλο το χρόνο προσφορές!

Spiral

Σχόλια