Επιχειρηματικές ιδέες: Το ποδηλατικό τιμόνι που αλλάζει μέγεθος!

Τα μεγάλα τιμόνια στα ποδήλατα βουνού είναι άκρως απαραίτητα, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο, ευκολότερη αναπνοή και καλύτερη ισορροπία. Μερικές φορές όμως, οι χρήστες τους θεωρούν ότι τα τιμόνια τους είναι αρκετά μεγάλα και επιλέγουν να τα κόψουν, ώστε να τα φέρουν στα μέτρα τους. Το πρόβλημα είναι ότι αν το μετανιώσουν, η απόφασή τους είναι μη αναστρέψιμη. Τώρα όμως ένα τιμόνι από την Ibis Cycles’ παρέχει μία άλλη δυνατότητα!

Το τιμόνι της Ibis Cycles, παρέχεται μαζί δύο βιδωτές προεκτάσεις δεξιά και αριστερά του τιμονιού. Οι προεκτάσεις αυτές προσφέρονται σε δύο μεγέθη (του 1 ή των 3 εκατοστών η καθεμία), αυξάνοντας συνολικά το εύρος του τιμονιού κατά 2 ή 6 εκατοστά αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, ο χρήστης μπορεί να αυξήσει το εύρος του τιμονιού κατά 1 ή και 2 εκατοστά επιπλέον, βιδώνοντας τις προεκτάσεις λιγότερο ή περισσότερο στο τιμόνι. Έτσι, το τιμόνι μπορεί να φτάσει τελικά και τα 8 εκατοστά μεγαλύτερο, από ότι ήταν πριν την προσθήκη των προεκτάσεων (ή αντιστοίχως μικρότερο, μετά την αφαίρεσή τους).
Η εταιρία περιλαμβάνει σε όλα της τα ποδήλατα το συγκεκριμένο τιμόνι (carbon), μαζί με τις προεκτάσεις του, ενώ μπορεί να το αποκτήσει κανείς και μόνο του, στην τιμή των 170$.

Καμιά φορά η καινοτομία είναι τόσο απλή και έξυπνη, που αξίζει πολλά «μπράβο»!

Η επιχειρηματική ιδέα της Ibis διακρίθηκε παγκοσμίως, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου του 2018, για την πρωτοτυπία και την καινοτομία της.

Spiral

Σχόλια