Ποδηλατικά γυαλιά που βελτιώνουν την… αναπνοή!

Τα ποδηλατικά γυαλιά «Speedcraft AIR» είναι μία ακόμη καινοτόμα ιδέα που έγινε επιχειρηματική επιτυχία και διακρίθηκε παγκοσμίως.

Η ιδέα αυτή έρχεται από τις ΗΠΑ και από μία εταιρία ή οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ποδηλατικού εξοπλισμού και ρουχισμού, στο πλαίσιο της βελτίωσης της απόδοσης των ποδηλατών.

Τα γυαλιά αυτά βοηθούν τον ποδηλάτη, ώστε η μύτη του να μένει ανοικτή με τη βοήθεια εφαρμοσμένων ρινικών μαγνητών. Οι προσαρμοσμένοι ρινικοί μαγνήτες στα γυαλιά των αθλητών παρέχουν μία πιο άνετη άσκηση, αφού ανοίγουν τους ρινικούς αεραγωγούς και επιτρέπουν τους αθλητές να αναπνέουν ευκολότερα. Όλη η προσαρμογή έχει γίνει με μία πρωτότυπη και βραβευμένη μέθοδο στα γυαλιά Speedcraft AIR.

Τα γυαλιά αυτά είναι ελαφριά, ασφαλή στην περίπτωση θραύσης και προσφέρουν 100% προστασία από τον ήλιο και ευρεία όραση. Εξάλλου, η επιφάνειά τους είναι ειδική στο να μην κολλάει επάνω τους το νερό και το λάδι. Επιπλέον, έχουν στο κέντρο τους και έναν ρυθμιστή του εύρους ανοίγματος των ρινικών αεραγωγών, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η επιχειρηματική ιδέα των Speedcraft AIR γυαλιών διακρίθηκε για την καινοτομία και την πρωτοτυπία της την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου του 2018.

Spiral

Σχόλια