Έως τις 31/5 οι υποβολές των προτάσεων για το «Envolve Award Greece».

Έως τις 31 Μαΐου θα υποβάλλονται οι προτάσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας "Envolve Award Greece", μετά από σχετική παράταση.

Το Envolve Award Greece είναι το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα από τον Όμιλο Libra, για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας το 2012.

Το βραβείο απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις από την Ελλάδα, που αναζητούν χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλλουν τις νέες επιχειρηματικές τους προτάσεις με την ίδια μορφή και με αυστηρή χρήση ενός μέγιστου αριθμού λέξεων. Η εφαρμογή φιλοξενεί ένα περιορισμένο αριθμό συνημμένων υποστηρικτικών εγγράφων (φωτογραφίες, διαγράμματα, λογιστικά φύλλα κλπ).

Η διαδικτυακή περιοχή που φιλοξενεί τις αιτήσεις είναι ασφαλής και οι λεπτομέρειες των επιχειρηματικών σχεδίων δεν θα μοιραστούν σε κανένα τρίτο πρόσωπο. Ακόμα και όταν ένας συμμετέχων φτάνει στον τελικό κατάλογο των φιναλίστ, κανένα στοιχείο της επιχειρηματικής του ιδέας δεν θα δημοσιευθεί χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του διαγωνισμού.

Spiral

Σχόλια