Έως τις 20/5 οι δηλώσεις συμμετοχής στο 5ο CruiseInn.

Το CruiseInn, το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε κρουαζιερόπλοιο καινοτομίας και σαλπάρει στις 2 Ιουλίου για μια 7ήμερη εμπειρία στο Αιγαίο. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Σάμο. Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 55 συμμετέχοντες οι οποίοι προσεγγίζουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία από διαφορετικές σκοπιές. Ιδιαίτερη έμφαση και ευκαιρίες θα αναδειχθούν μεταξύ άλλων και για τις θεματικές του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Ναυτιλίας.

Οι συμμετέχοντες θα απαρτίζονται από 10 experts στους τομείς ενασχόλησης τους, 25 νέους επιχειρηματίες και έως 20 νέα ταλέντα και φοιτητές, που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό στίβο.

Το CruiseInn θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως και τις 20 Μαΐου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 320 ευρώ και, εκτός από τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τη διαγωνιστική διαδικασία, καλύπτει την πλήρη διαμονή και διατροφή εντός του Celestyal Crystal.

Οι 55 συμμετέχοντες που θα σαλπάρουν με το CruiseInn θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης. Εάν επιλεχθείτε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα τεχνικά workshops, βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες και να διαγωνιστείτε μόνος ή σε ομάδες, στα ανατρεπτικά challenges που έχουν ετοιμαστεί για φέτος, διεκδικώντας τα έπαθλα.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα δοθούν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 3.500 ευρώ, προσφορά της Celestyal Cruises, καθώς και άλλα βραβεία, ευγενική χορηγία των υποστηρικτών του CruiseInn.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στον ιστότοπο του προγράμματος.

Spiral

Σχόλια