Στην αναμονή και πάλι οι ενδιαφερόμενοι για το "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ".

Με παταγώδη αποτυχία απειλείται πλέον το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον", αφού για πολλοστή φορά αναστέλλεται η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος μέχρι... νεωτέρας!

Σήμερα είναι (θεωρητικά) η δεύτερη μέρα της υποβολής αιτήσεων των ιδιοκτητών κατοικιών στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, αλλά η πρόσβαση στη σχετική ιστοσελίδα δεν είναι εφικτή.

Χθες το βράδυ είχε αναρτηθεί μήνυμα που ενημέρωνε τους ηλεκτρονικούς επισκέπτες, πως εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης, ενώ το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε λόγο για ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας. Μάλιστα με νεότερη ανακοίνωση του συμπλήρωνε πως η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά από το πρωί της Τρίτης.

Όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία ενημέρωση επ' αυτού από το Υπουργείο.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως! Όσοι καθυστέρησαν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, που είναι προαπαιτούμενο για την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στο Πρόγραμμα, έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, αφού ως γνωστόν η πλατφόρμα των αιτήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια