Επιχειρηματικές ιδέες: Τώρα η γιόγκα γίνεται μέσα… στο αεροπλάνο!

Καθώς οι επιβάτες των αεροπλάνων είναι δέσμιοι της αναμονής στα αεροδρόμια και τις πτήσεις, οι αεροπορικές εταιρίες αναζητούν νέους τρόπους, ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο τους και να διαφοροποιηθούν έτσι από τον ανταγωνισμό.

Η εξιστόρηση εμπειριών είναι ένας τρόπος που έχει επιλεγεί από κάποιες εταιρίες. Μία άλλη εταιρία υπερατλαντικών πτήσεων προσφέρει θεατρικά δρώμενα, μέσω του προσωπικού της! Και όσο αφορά στην αναμονή στους τερματικούς σταθμούς, μια άλλη εταιρία παρέχει ιδιαίτερες εμπειρίες από γνωστή μάρκα Σκωτσέζικου ουίσκι.

Τώρα η Cathay Pacific προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία, λεγόμενη “Travel Well with Yoga”. Η Travel Well with Yoga περιλαμβάνει μία σειρά από 6 βίντεο, κατάλληλα για την οικονομική θέση, όπου δάσκαλοι της Yoga (από την εταιρία Pure Yoga) καθοδηγούν τους επιβάτες σε μία σειρά από διατάσεις και διαλογισμούς. Οι ασκήσεις αφορούν το χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση, ώστε να προσφέρουν κινητικότητα και χαλάρωση. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι ήδη ενήμεροι αναφορικά με τη σημασία της κινητικότητας, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού σε μία περιορισμένη θέση και έτσι συμμετέχουν ευχάριστα στην εμπειρία.

H επιχειρηματική ιδέα της Cathay Pacific διακρίθηκε ως μία από τις πιο καινοτόμες ιδέες παγκοσμίως την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2018.

Spiral

Σχόλια