Επιχειρηματικές ιδέες: Νέο "έξυπνο ντους" ρυθμίζει από πριν τη θερμοκρασία του νερού.

Το νερό είναι ο πιο πολύτιμος φυσικός πόρος στον πλανήτη και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή του. Γι' αυτούς λοιπόν που κατανοούν τη σημασία του και που αναζητούν έναν έξυπνο τρόπο εξοικονόμησης στο σπίτι τους, υπάρχει τώρα το Livin Shower, που βοηθά στην υλοποίηση μιας "ολιστικής εμπειρίας στο ντους". Το Livin Shower ζεσταίνει το νερό στη θερμοκρασία που το έχετε ρυθμίσει από πριν και εσείς μπορείτε να μπείτε κατευθείαν κάτω από το νερό, χωρίς να ξοδεύετε νερό και χρόνο, προσπαθώντας να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας.

Αντίθετα με άλλες συσκευές για ντους, το Livin Shower μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά, από οποιονδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει στοιχειωδώς μερικά εργαλεία, χωρίς να χρειάζεται καν υδραυλικό. Συνοδεύεται από μία εφαρμογή για smart phones, όχι μόνο για να ρυθμίζεις από μακριά τη θερμοκρασία του νερού, αλλά και για να μετρά την κατανάλωση. Επιπλέον, το ντους μπορεί να συνδεθεί με μουσικές εφαρμογές, όπως το Spotify, ώστε να δημιουργείς play lists για το μπάνιο ή ακόμα και εφαρμογές φωνής (π.χ. να ενεργοποιείς το ντους με τη φωνή σου). Το Livin Shower συνοδεύεται και από πλήθος άλλες εφαρμογές και δυνατότητες, ενώ διαθέτει και σύστημα κλειδώματος της θερμοκρασίας του νερού σε συγκεκριμένα επίπεδα για λόγους ασφάλειας (π.χ. για μωρά και παιδιά).

Η συσκευή του Livin Shower διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2018 και φιλοξενείται από το Kickstarter με τιμές που ξεκινούν από τα 349$.

Spiral

Σχόλια