Έως τις 28/2 οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό "Make Innovation Work".

Έως τις 28 Φεβρουαρίου θα μπορούν να υποβάλλονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό "Κάνε την Καινοτομία Πράξη - Make Innovation Work" του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Ernest & Young Greece.

Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη των καλύτερων, πρωτότυπων και καινοτόμων επιχειρήσεων, που έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Θα αξιολογηθούν κυρίως, οι δυνατότητες εφαρμογής και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, τόσο στο πλαίσιο του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όσο και στο πλαίσιο των διεθνών αγορών.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Αυτό που πρέπει να τις διακρίνει, είναι ο προσανατολισμός τους σε σύγχρονες τεχνολογίες και εναλλακτικές μορφές. Επιπλέον θα πρέπει να λειτουργούν για τουλάχιστον 1 χρόνο. Τέλος, θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο το πρωτότυπο προϊόντος ή υπηρεσίας προς παρουσίαση.

Επισημαίνεται, ότι δεν υπάρχουν κάποια χρηματικά έπαθλα, αφού θα δοθεί έμφαση στην προετοιμασία του επενδυτικού φακέλου και του teaser της επιχείρησης, καθώς και στην προώθησή της σε επενδυτές και roadshows του επιμελητηρίου αλλά και του Χρηματιστηρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του.

Spiral

Σχόλια