Οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες για το 2018.

Κάναμε την έρευνά μας στο ίντερνετ για τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες, που προτείνονται για το 2018 από τα διεθνή web forums επιχειρηματικότητας και ιδού οι κορυφαίες:
  1. Drones. 600.000 drones αναμένεται να χρησιμοποιηθούν το 2018. Η αγορά μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς η τεχνολογία αυτή βρίσκει ολοένα και περισσότερες χρήσεις: από την παράδοση πακέτων, έως τον έλεγχο των καλλιεργειών. Η δυνατότητα βιντεοσκόπησης που προσφέρει, ακόμα και σε ερασιτεχνικές λήψεις, αποτελεί ένα κοινό ενδιαφέρον για πολλούς ανθρώπους, γεγονός που προσδίδει στην ευρεσιτεχνία αυτή, το χαρακτήρα μιας από τις πιο επιτυχημένες καινοτομίες της σύγχρονης εποχής.
  2. Οδοντόβουρτσες μπαμπού. Οι οδοντόβουρτσες μπαμπού δεν είναι κάτι καινούργιο στην αγορά. Το "καινούργιο" της υπόθεσης είναι η ραγδαία αυξανόμενη τάση της ζήτησης, η οποία μέσα στα τελευταία 4 χρόνια έχει δεκαπλασιαστεί, εξαιτίας του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τη μείωση της χρήσης των πλαστικών. Καθώς οι οδοντόβουρτσες αλλάζουν κάθε δυο μήνες, γίνεται κατανοητό πόσο επιβαρύνουν το περιβάλλον, αφού δεν είναι ανακυκλώσιμες. Οι οδοντόβουρτσες μπαμπού αναμένεται να κάνουν θραύση τα επόμενα χρόνια.
  3. Kawaii Plush. H μόδα με τα γιαπωνέζικα καρτούν καλά κρατεί. Kawaii είναι η γιαπωνέζικη λέξη για το "χαριτωμένο". Τα προϊόντα με τα γιαπωνέζικα καρτούν παρουσιάζουν μία σταθερή άνοδο τα τελευταία 10 χρόνια και δείχνουν πως θα συνεχίσουν. Από κουκλάκια, όπως η Hello Kitty, έως τετράδια, κάρτες, μολύβια, χάρακες και άλλα σχολικά είδη και παιχνίδια, όλα αυτά θεωρούνται προϊόντα Kawaii Plush.
  4. Λέιζερ αποτριχωτές. Τα εργαλεία αποτρίχωσης είναι πολύ δημοφιλή στις γυναίκες, ενώ γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους άντρες. Όμως τα εργαλεία αποτρίχωσης με λέιζερ είναι κάτι εντελώς καινούργιο στην ατομική αισθητική και υγεία. Οι συσκευές αυτές διατίθενται ήδη ευρέως στην Αμερικανική και Ευρωπαϊκή λιανική αγορά και αναμένεται σύντομα να κάνουν την είσοδό τους και στην Ελληνική.
  5. Κουδούνια πόρτας με κάμερα. Τα κουδούνια πόρτας με κάμερα δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό που τα καθιστά όμως ολοένα και πιο δημοφιλή είναι οι εφαρμογές τους. Με την αύξηση της χρήσης των smart phones, τα βίντεο κουδούνια βρήκαν τον καλύτερο "συνεργάτη" τους. Σύντομα τα κουδούνια στα σπίτια θα συνδέονται με το κινητό μας τηλέφωνο δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο ποιος μας χτυπά την πόρτα.
  6. Κάμερες νυχτερινής όρασης. Στην ίδια λογική περίπου με την προηγούμενη επιχειρηματική ιδέα, οι κάμερες νυχτερινής όρασης εισάγονται με ραγδαίους ρυθμούς στον τομέα της ασφάλειας, καταργώντας στην ουσία τη χρήση προβολέων φωτισμού. Εξάλλου, η προσιτή τους τιμή δεν αποκλείεται σύντομα να τις καταστήσει ένα πολύ δημοφιλές γκάτζετ.
  7. Smartwatches. 141 εκατομμύρια, αναμένεται να πουληθούν το 2018 σε όλο τον κόσμο. Με εφαρμογές για αθλητές, ταξιδιώτες, περιπατητές όπως παλμογράφοι, θερμιδομετρητές, κάμερες κ.ά., η χρήση τους αναμένεται -στην κυριολεξία- να εκτοξευθεί.​


Παρατηρείτε ποια είναι η κοινή συνισταμένη σε όλες τις προαναφερόμενες επιχειρηματικές ιδέες που προτείνονται για φέτος;

Είναι μικρά και ελαφριά προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα, εκτός από πώληση σε κατάστημα, και σε πώληση μέσο eShop. Μία δυνατότητα που παίζει πολύ μεγάλη σημασία στις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις του εμπορίου.

Spiral

Σχόλια