Επιχειρηματικές ιδέες: Θάλαμοι γυμναστικής; Ναι. Made in China!

Χωράει ένα γυμναστήριο σε ένα θάλαμο 3 τετραγωνικών μέτρων; Η απάντηση είναι «ναι» και δίνεται από την κινέζική εταιρία Misspao, με την κατασκευή και τοποθέτηση 10.000 θαλάμων γυμναστικής, στους δρόμους διαφόρων πόλεων της Κίνας έως το τέλος του χρόνου.

Παρότι οι θάλαμοι αυτοί είναι αρκετά μικροί, ο χώρος τους επαρκεί για ένα διάδρομο γυμναστικής, μία τηλεόραση (με μουσική και ταινίες), μία συσκευή εξαερισμού και κάποια άλλα μικρά όργανα. Επισημαίνεται ότι ο χώρος καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τους τεχνικούς της εταιρίας. Για τη χρήση του θαλάμου γυμναστικής είναι απαραίτητο να κάνεις κράτηση μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphones, που είναι κατάλληλη και για τις σχετικές πληρωμές (0,25$ το λεπτό ), ενώ η είσοδος γίνεται μέσω QR code.

Προς το παρόν η εταιρία δεν σκοπεύει να υλοποιήσει την επιχειρηματική της ιδέα στο εξωτερικό, αν και δεν το αποκλείει για το μέλλον, αφού αυτό θα εξαρτηθεί από την αποδοχή που θα τύχει εντός της χώρας.

Η επιχειρηματική ιδέα της Misspao, διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον κόσμο τη 2η εβδομάδα του Σεπτέμβρη του 2017.

Spiral

Σχόλια