Επιχειρηματικές ιδέες: Τρισδιάστατος εκτυπωτής δημιουργεί «αόρατους» ορθοδοντικούς νάρθηκες.

Τρισδιάστατος εκτυπωτής δημιουργεί «αόρατους» ορθοδοντικούς νάρθηκες, χωρίς επίσκεψη σε οδοντίατρο! Είναι η ιντερνετική πλατφόρμα του Smile Direct Club, που επιτρέπει τους χρήστες της να δημιουργήσουν το δικό τους «αόρατο » ορθοδοντικό νάρθηκα, από το σπίτι, με τη χρήση ενός ειδικού συστήματος αποτύπωσης, ώστε να ευθυγραμμίσουν τα δόντια τους, χωρίς καν να επισκεφτούν τον οδοντίατρό τους!

Οι χρήστες λοιπόν της πλατφόρμας του Smile Direct Club εγγράφονται αρχικά, ώστε να παραλάβουν ένα «σετ αποτύπωσης», το οποίο θα χρησιμοποιήσουν στο σπίτι για να δημιουργήσουν μία τρισδιάστατη αποτύπωση της οδοντοστοιχίας τους. Η αποτύπωση αυτή στέλνεται ηλεκτρονικά στην εταιρία, η οποία θα τη χρησιμοποιήσει, ώστε να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας μαζί με ένα σετ αόρατων ναρθήκων. Κατόπιν οι πελάτες λαμβάνουν μία σειρά από τρισδιάστατες εκτυπώσεις «αόρατων» ναρθήκων, που μπορούν να ευθυγραμμίσουν τα δόντια τους σε μία περίοδο 5 μηνών. Επιπλέον παροχή αποτελεί και η αποστολή ενός gel λεύκανσης των δοντιών, καθώς και η δυνατότητα να αποκτήσουν και ένα σετ συντήρησης της ευθυγράμμισης (για χρήση τη νύχτα). Το αρχικό σετ αποτύπωσης κοστίζει 95 δολάρια, ενώ το πλάνο και το σετ της θεραπείας κοστίζει 1.500 δολάρια.

Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν οι άνθρωποι, ώστε να εκμεταλλευτούν την εξέλιξη της τεχνολογίας!

Η πρωτότυπη αυτή επιχειρηματική ιδέα, διακρίθηκε παγκοσμίως για την καινοτομία της την 3η εβδομάδα του Νοεμβρίου του 2016.

Spiral

Σχόλια