Στη Βραζιλία ο καφές τυλίγεται σε ημερήσιες εφημερίδες για να φαίνεται πόσο φρέσκος είναι!

Να μια ωραία ιδέα από τη Βραζιλία: Η εταιρία Café Pelé χρησιμοποιεί το ημερήσιο τύπο για να δείξει πόσο γρήγορα και φρέσκα φτάνουν τα προϊόντα της στα σούπερ μάρκετ!

Είναι γεγονός ότι πολλοί καταναλωτές θέλουν να αγοράζουν φρέσκα προϊόντα, αλλά καθώς πιστεύουν ότι παίρνει αρκετό χρόνο για να φτάσουν αυτά στα ράφια των σούπερμάρκετ, προτιμούν να ψωνίζουν από μικρά καταστήματα, χύμα ή μη τυποποιημένα προϊόντα. Τώρα όμως μια εταιρία από τη Βραζιλία ξεπερνά το πρόβλημα, αναδεικνύοντας την ταχύτητα στις διανομές της διαμέσου της συσκευασίας στα προϊόντα της.

Είναι απίστευτο, αλλά καταφέρνουν καθημερινά να συσκευάζουν τον καφέ τους στην πρωινή εφημερίδα Estado de São Paulo, προτού τον ανεβάσουν στα ράφια των σουπερμάρκετ. Περίπου 5.000 σακουλάκια φρεσκοκομένου καφέ σφραγίζονται αεροστεγώς το ξημέρωμα με την πρώτη σελίδα της εφημερίδας και στη συνέχεια πωλούνται παράλληλα με αυτήν.

Στην ιστοσελίδα του Café Pelé  στο Facebook, η εταιρία λέει: "Η Café Pelé και η Estado de São Paulo μαζί στο ίδιο πακέτο, παραδίδουν σε σας ένα προϊόν πάντα φρέσκο".
Η ιδέα αυτή, διακρίθηκε για την καινοτομία της, ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως την τελευταία εβδομάδα του φετινού Απριλίου.

Spiral

Σχόλια