Τα 10 πιο δημοφιλή και δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρηματίες

Ποτέ δεν είναι αργά να επενδύσει κανείς στην καριέρα του. Να λοιπόν τα 10 δημοφιλέστερα εκπαιδευτικά προγράμματα (σύμφωνα με το περιοδικό Inc.), που παρέχονται δωρεάν από το Πανεπιστήμιο του Michigan και το www.coursera.org.


1. Επιτυχημένη διαπραγμάτευση: Βασικές στρατηγικές και ικανότητες.
Σε αυτό πρόγραμμα μαθαίνετε πότε να διαπραγματεύεστε, αποτελεσματικές τακτικές, πως να συντάξετε ένα συμβόλαιο και άλλα πολλά.

2. Εισαγωγή στις δημόσιες ομιλίες.
Κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να μπορεί να μιλά σε κοινό και το πρόγραμμα αυτό ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη αυτής της ικανότητας, καθώς σας μαθαίνει πως να το κάνετε σωστά.

3. Ηγεσία ομάδων.
Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να είστε αποτελεσματικοί στη δημιουργία και τη διαχείριση ομάδων.

4. Βασικό μάνατζμεντ.
Ασχέτως του ρόλου που έχει ο καθένας στην επιχείρηση, όλοι θα πρέπει να μπορούν να επωφεληθούν από την κατανόηση των αρχών του μάνατζμεντ.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθαίνετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να αντιμετωπίζετε την επίλυση προβλημάτων με έναν καινοτομικό τρόπο.

6. Έμπνευση και δημιουργία κινήτρων στο προσωπικό.
Μέσω του προγράμματος αυτού, αναπτύσσετε τις βασικές ικανότητες για το πώς να δημιουργείτε κίνητρα στους ανθρώπους της επιχείρησής σας.

7. Στρατηγική διαχείριση καριέρας.
Ένα πρόγραμμα για τη στρατηγική διαχείριση της καριέρας σας.

8. Διαχείριση χρόνου για την προσωπική και επαγγελματική παραγωγικότητα.
Εάν αγωνίζεστε και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας, αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να είστε αποτελεσματικότεροι.

9. Επικοινωνία στην εργασία στον 21ο αιώνα.
Η καλή επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε την ικανότητα της επικοινωνίας στον καιρό της διασύνδεσης.

Οι συνεντεύξεις είναι κομμάτι της ζωής των επιχειρηματιών. Προετοιμαστείτε για αυτό το καθήκον σας.

Spiral



Σχόλια