Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Ανακοινώθηκε εχθές η έναρξη του 4ου ετήσιου κύκλου βράβευσης του διαγωνισμού για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, με την πρόσκληση νέων και υφιστάμενων επιχειρηματιών να υποβάλλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.hellenicaward.com, έως και τις 10 Μαρτίου 2016.

Οι συμμετέχοντες στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 θα διεκδικήσουν μέρος της άτοκης χρηματοδότησης, καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship) από πολύπειρα στελέχη επιχειρήσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. 

Οι υποστηρικτές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2016 προσφέρουν μεγάλο εύρος υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης όπως νομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ, τεχνολογία, επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.

Σημειώνεται ότι η συνολική χρηματοδότηση για το φετινό Βραβείο του 2016 έχει αυξηθεί κατά 25% σε σχέση με το 2015 φτάνοντας το συνολικό ποσό των 1.250.000 ευρώ.

Spiral

Σχόλια