Τώρα τα αυτοκίνητα αγοράζονται online και παραδίδονται από ρομπότ!

Η Carvana είναι μία επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων από το Nashille των Η.Π.Α., η οποία καινοτομεί με τις online πωλήσεις αυτοκινήτων και την παράδοση των προϊόντων της από το κατάστημά της με αυτόματο μηχανισμό.

Οι πελάτες της Carvana λοιπόν, αγοράζουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους online και επισκέπτονται το κατάστημα για το παραλάβουν. Με την άφιξή τους στο κατάστημα και το γυάλινο πύργο - βιτρίνα του, τους δίνεται ένα υπερμέγεθες κουπόνι, το οποίο εισάγουν με τη σειρά τους μέσα στη σχισμή του μηχανισμού παραλαβής. Τότε βλέπουν το αυτοκίνητό τους να μεταφέρεται από έναν ρομποτικό "χέρι" και να παραδίδεται τελικά σ' αυτούς.

Ο ρομποτικός γυάλινος πύργος της Carvana είναι 5όροφος και μπορεί να περιέχει έως και 20 αυτοκίνητα. Το όφελος των πελατών είναι μία αξέχαστη εμπειρία, χωρίς το συνηθισμένο παζάρεμα που γίνεται στα κλασικά καταστήματα και που μπορεί να μην είναι ευχάριστο για πολλούς. Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες που αγοράζουν το αυτοκίνητό τους online, μπορούν να επιλέξουν και την παράδοσή του στο σπίτι τους.

Η επιχειρηματική ιδέα της Carvana διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες ιδέες παγκοσμίως το φετινό Νοέμβριο.

Spiral

Σχόλια