Έως τις 21 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός Business Talents με προσομειωτή

Το BusinessTalents αποτελεί έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό με επιχειρηματικό προσομοιωτή για Φοιτητές και Αποφοίτους, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διοικήσουν μία εταιρία και να εξασκηθούν στη λήψη αποφάσεων σε μια πρακτική άσκηση επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα με το διαγωνισμό, διοργανώνονται και ημέρες καριέρας, με συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων και τη συνεργασία του kariera.gr.

O διαγωνισμός γίνεται σε εθνικό επίπεδο και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με τη χρήση προσομοιωτή,  όπου ανάγεται η σημασία της συνεργασίας και της ανάπτυξης δεξιοτήτων. Μετά από 9 “εταιρικά έτη” και αντίστοιχα επιχειρηματικά σχέδια, που διαρκούν από το Φεβρουάριο ως το Μάιο του 2016, θα προκριθούν οι καλύτερες ομάδες για το μεγάλο τελικό στις 3 Ιουνίου, όπου θα δοθούν τα σχετικά βραβεία και διπλώματα.

Γίνεται για 3η χρονιά στην Ελλάδα μετά τις επιτυχημένες δύο διοργανώσεις του 2014 και 2015 με συνολικά 5.000 συμμετέχοντες από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της Ελλάδας, καθώς και Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 15 Δεκεμβρίου και λήγουν 21 Φεβρουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Spiral

Σχόλια