Από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Με εκδηλώσεις και συμμετοχή από 150 χώρες, με πάνω από 24.000 υποστηρικτές και πάνω από 7 εκατομμύρια παριστάμενους διεθνώς, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (16 - 22 Νοεμβρίου), που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς θέσεων εργασίας, που ιδρύουν επιχειρήσεις με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να στηρίξουν ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη και να συμβάλουν στην επέκταση της ανθρώπινης ευημερίας.

Η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι μία πρωτοβουλία Παγκόσμιου Δικτύου Επιχειρηματικότητας (GEM), που υλοποιείται με την υποστήριξη του ιδρύματος Kauffman.


Κάθε χρόνο, από το 2008, δεκάδες Εθνικοί Συνεργάτες δηλώνουν συμμετοχή και διοργανώνουν δράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας, προβάλλοντας άμεσα την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα αλλά και των φορέων που πρωταγωνιστούν σε αυτήν. 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΕΣΥΝΕ (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών), ως επίσημος οικοδεσπότης του γεγονότος στην Ελλάδα, καλεί όσους φορείς (ιδιωτικούς και δημόσιους) επιθυμούν να διοργανώσουν κάποια εκδήλωση αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα gr.gew.co και να εγγραφούν ως Εθνικοί Συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΟΕΣΥΝΕ, καθώς και αυτή της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Spiral

Σχόλια