Διαδικτυακή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δημιουργήσουν το δικό τους newsletter

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του διαδικτύου σήμερα, είναι η πληθώρα άχρηστων μηνυμάτων, που γεμίζουν το κουτί των εισερχομένων τους και κάνουν πολύ δύσκολο τον εντοπισμό των πιο χρήσιμων από τα μηνύματά τους. Στην προσπάθειά της, η Refresh Box, να βρει μια λύση στο πρόβλημα, έτσι ώστε να διακρίνονται τα χρήσιμα από τα άχρηστα εισερχόμενα μηνύματα, δημιούργησε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες της να εγγραφούν σε θεματικά newsletter άλλων χρηστών ή να δημιουργήσουν οι ίδιοι το δικό τους εβδομαδιαίο newsletter, το οποίο περιλαμβάνει 5 συνδέσμους σε αντίστοιχες επαγγελματικές ιστοσελίδες, από την ίδια θεματική ενότητα.

Στην αρχή οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στις υφιστάμενες θεματικές ενότητες των άλλων χρηστών και να κάνουν την εγγραφή τους, ώστε να λαμβάνουν κάθε εβδομάδα ένα e-mail από κάθε μία ενότητα - χρήστη, σε θέματα όπως: φωτογραφία, καινοτομία, επιχειρηματικότητα κ.ά. Επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του newsletter, διαμορφώνοντας το προφίλ του, και τη θεματική ενότητα των συνδέσμων που θα διαμοιράζεται. Στη συνέχεια το newsletter του ανεβαίνει στην ιστοσελίδα και οποιοσδήποτε επισκέπτης το επιθυμεί, μπορεί να γίνει αποδέκτης του. Όσο πιο δημοφιλές γίνεται ένα newsletter, τόσο πιο ψηλά φαίνεται στην αναζήτηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Η επιχειρηματική ιδέα της Refresh Box (www.refreshbox.co) διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως την 3η εβδομάδα του φετινού Απριλίου.

Spiral

Σχόλια