Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πλέον καθήκον και δυνατότητα για όλες τις επιχειρήσεις

H Startups Give Back είναι μία νέα φιλανθρωπική κίνηση που δίνει τη δυνατότητα σε νεο-ϊδρυόμενες επιχειρήσεις να δικτυωθούν, αναπτύσσοντας συνέργειες αξίας με άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

H Startups Give Back συνεργάζεται με κοινωφελείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμβάλλοντας ενεργά προς μία θετική αλλαγή του κόσμου μας. H κίνηση αυτή, οργανώνει μαζικές συμμετοχικές δράσεις, όπως καθαρισμοί ακτών, αποψιλώσεις ή συσκευασίες και διανομές τροφίμων για αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Νεο-ιδρυόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλλουν στο κοινωνικό της έργο, πραγματοποιούν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της (www.startupsgiveback.org) και με τη συμμετοχή τους στις κοινωφελείς της δράσεις, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αναπτύξουν συνεργασίες με άλλους ανθρώπους και επιχειρήσεις, που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης, διαμορφώνοντας δίκτυα συνέργειας και ανάπτυξης πελατολογίου, καθώς επίσης και το κοινωνικό τους προφίλ.

Η εταιρία εδράζει στο San Francisco, αλλά έχει ήδη στον προγραμματισμό της την επέκτασή της και σε άλλες πολιτείες των Η.Π.Α.

Η επιχειρηματική ιδέα της Startups Give Back διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα του φετινού Απριλίου.

SpiralΣχόλια