Τώρα οι τεχνολογίες των υφασμάτων εμπνέονται από τη γούνα των πολικών αρκούδων!

Η αναζήτηση ιδεών για νέα ρούχα και ποιότητες υφασμάτων από το ζωικό βασίλειο, είναι μία συχνή πρακτική για τους σχεδιαστές ρούχων. Στο ίδιο πλαίσιο, η βρετανική εταιρία HotSquash δημιούργησε μία νέα σειρά ρούχων, εμπνευσμένα από τη γούνα των πολικών αρκούδων, η οποία κρατά το χρήστη ζεστό στο κρύο και δροσερό στη ζέστη!

Προσφάτως λοιπόν, η HotSquash λάνσαρε την "cool range" και την "warm collection", που περιλαμβάνουν φορέματα, φούστες, μπουφάν και κάθε είδους ρούχα, όλα φτιαγμένα από σύννομα υλικά, έτσι ώστε να σταματήσει τους χρήστες τους να αισθάνονται το κρύο ή τη ζέστη της εποχής. H καλοκαιρινή σειρά ρούχων, χρησιμοποιεί υφάσματα τύπου "multi-channel and hollow" τεχνολογίας, ώστε να ενδυναμώνεται, η μόνωση και ο εξαερισμός και κάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τον ιδρώτα να στεγνώνει δύο φορές γρηγορότερα από ότι στα βαμβακερά υφάσματα. Από την άλλη πλευρά, η χειμερινή σειρά ρούχων χρησιμοποιεί τεχνολογία υφάσματος τύπου "ThinHeat", που είναι εμπνευσμένη από τη γούνα των πολικών αρκούδων, παράγοντας ζέστη διαμέσου της κοιλότητας των ινών, όπου παγιδεύεται ο αέρας για μέγιστη θερμομόνωση.

Η επιχειρηματική ιδέα της HotSquash διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως την τέταρτη εβδομάδα του φετινού Απριλίου.

Σχόλια