Το νέο ποδηλατικό κράνος είναι αόρατο!


Το ποδήλατο έχει μπει πια δυναμικά στην καθημερινότητα των πολιτών σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο Malmö, στη Σουηδία, το 1/4 όλων των μετακινήσεων γίνεται πλέον με ποδήλατο! Και αν σε μερικά μέρη η μετακίνηση με ποδήλατο είναι μία εύκολη διαδικασία, σε μερικά μέρη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω της έλλειψης ποδηλατοδρόμων και της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους (Ελλάδα). Σε κάθε περίπτωση η χρήση κράνους από τους ποδηλάτες είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, πολλοί ποδηλάτες δυσκολεύονται να εντάξουν στην καθημερινότητα τη χρήση του κράνους, καθώς δεν είναι πάντοτε άνετο για το χρήστη και επίσης πολλοί διαφωνούν για το αν τελικά προστατεύουν το χρήστη. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το "αόρατο" κράνος Hövding!

Το κράνος Hövding είναι ουσιαστικά ένας αερόσακος, ο οποίος πακετάρεται και προσαρμόζεται γύρω από το λαιμό του χρήστη, κατά την ποδηλασία. Στην περίπτωση ατυχήματος, ενεργοποιείται ο αερόσακος, καλύπτοντας μεγαλύτερη έκταση γύρο από το λαιμό και από το κεφάλι, από ότι ένα κλασικό κράνος.

Είναι προϊόν επταετούς συστηματικής έρευνας και συνεργασίας με ειδικούς στα ποδηλατικά ατυχήματα, στους αερόσακους, τα μαθηματικά και τα crash tests. Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της Οδηγίας της Ε.Ε. για τον προσωπικό εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ φέρει και σήμανση CE.

Το κράνος Hövding κοστίζει 299€ και διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του προϊόντος. Παρέχει μεγαλύτερη προστασία και άνεση από κάθε κράνος, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν από τα αυξανόμενα ποδηλατικά ατυχήματα και ενθαρρύνοντας τη χρήση του ποδηλάτου σε περισσότερους πολίτες.

Η επιχειρηματική ιδέα του κράνους Hövding διακρίθηκε παγκοσμίως ως μία από τις 10 πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες του 2014.


Σχόλια