Εσωτερική επίστρωση για καπέλα υποκαθιστά το κράνος στα σπορ!

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι περνούν από τα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων εξαιτίας πτώσεων από skateboards, rollers ή ποδήλατα. Συχνά οι τραυματισμοί αυτοί είναι πολύ σοβαροί εξαιτίας της άρνησης που επικρατεί για τη χρήση κράνους, για το λόγο ότι "το κράνος δεν είναι cool". Όπως το "αόρατο" κράνος Hövding (που αναδείξαμε πρόσφατα) ήρθε για να ικανοποιήσει τις αισθητικές απαιτήσεις των ποδηλατών, έτσι και το νέο προϊόν της Impact Reduction Apparel (IRA) δημιουργήθηκε για να προσφέρει διακριτική προστασία σε κάθε αθλητή, που θεωρεί ένα καπέλο τύπου jockey, αρκετά "cool" για να το φορά κατά την άσκηση.

Το Skull Cap είναι το πρώτο προϊόν της IRA, με τη μορφή μιας εσωτερικής επένδυσης για κοινά καπέλα, όπως αυτά που φορούν στο baseball, που προσφέρει μία στρώση προστασίας από τους κινδύνους τραυματισμού στην περιοχή του κεφαλιού. Η εταιρία υποστηρίζει ότι η επίστρωση αυτή ενδείκνυται για διάφορα σπορ, όπως το skateboard, το snowboard, το σκι, το ποδήλατο κ.ά. Το Skull Cap είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να τοποθετείται εύκολα, κάτω από κάθε καπέλο, προστατεύοντας το κεφάλι του χρήστη με έναν πολύ διακριτικό τρόπο.

Η επίστρωση αυτή είναι φτιαγμένη ειδικά υλικά, μεταξύ των οποίων, μία στρώση σκληρού υλικού από ειδικό αφρό και πολυανθρακικό πολυμερές. Το μέρος του Skull Cap που έρχεται σε επαφή με το κεφάλι του αθλητή είναι φτιαγμένο από αφιδρωτικά υλικά, κρατώντας το πάνω μέρος του κεφαλιού στεγνό. Εξάλλου, το προϊόν είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό και μπορεί να πλυθεί και να μεταφερθεί εύκολα.

Η επιχειρηματική ιδέα του Skull Cap διακρίθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα του φετινού Μαρτίου.

Spiral

Σχόλια