Είστε συχνός ταξιδιώτης; Εξοικονομείστε έως και 450€ το χρόνο!

Το Commuter Club είναι μία νέα αγγλική διαδικτυακή πλατφόρμα, η επιχειρηματική ιδέα της οποίας αφορά ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά και που τους παρέχει μία ετήσια κάρτα ταξιδιών, για την οποία όμως, δεν χρειάζεται κανείς να πληρώνει προκαταβολικά χιλιάδες ευρώ και να τα δεσμεύει για ένα ολόκληρο χρόνο.


Η πλατφόρμα λειτουργεί σε συνεργασία με μία άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα δανεισμού χρημάτων, τη RateSetter, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να πληρώσουν το ετήσιο εισιτήριό τους σε μηνιαίες δόσεις, με ετήσιο επιτόκιο 5,6%. Επιπλέον, η υπηρεσία δεν είναι καθόλου περιοριστική, αφού μπορεί κανείς να τη διακόψει όποτε θέλει και να επιστρέψει την κάρτα του χωρίς καμία ποινή.

Η δημοφιλία της πλατφόρμας γίνεται αντιληπτή, καθώς εξοικονομεί για τους χρήστες της έως και 450€ ετησίως, ενώ παράλληλα τους εξασφαλίζει και πληθώρα προσφορών από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπως η Hello Fresh, η Time Out και η Uber. Η επιχείρηση που βρίσκει υποστήριξη από μεγάλες πολυεθνικές, σύντομα θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλες χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιχειρηματική ιδέα, διακρίθηκε ως μία από τις 20 πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες της χώρας το 2014.

Spiral

Σχόλια