Έως τις 4 Μαρτίου η υποβολή των αιτήσεων για τη διεκδίκηση του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Tη δυνατότητα να διεκδικήσουν άτοκη χρηματοδότηση ύψους έως και 700.000 ευρώ έχουν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στη διαδικασία για την ανάδειξη των νικητών στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, έως τις 4 Μαρτίου 2015.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται τόσο σε υφιστάμενους, όσο και σε νέους επιχειρηματίες, τα επιχειρηματικά σχέδια των οποίων, επιδεικνύουν βιωσιμότητα, καινοτομία, χρηματοοικονομική σύνεση και ρεαλισμό, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας βραβεύει κάθε χρόνο 1 έως και 5 νικητές, παρέχοντάς τους όλους τους απαιτούμενους πόρους, προκειμένου να υλοποιήσουν με επιτυχία τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Οι νικητές του 2015 θα μοιραστούν ένα συνολικό ποσό χρηματοδότησης της τάξης των 700.000 ευρώ, το οποίο παρέχεται από τον Όμιλο Libra Group και τους εταίρους του βραβείου. Επιπλέον, σε κάθε νικητή παρέχεται συμβουλευτική καθοδήγηση από ανώτερο στέλεχος επιχείρησης, καθώς και εξειδικευμένη υποστήριξη από ελληνικές κυρίως επιχειρήσεις.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας www.hellenicaward.com .

Spiral

Σχόλια