Έως τις 23 Φεβρουαρίου οι εγγραφές για το 2ο φοιτητικό διαγωνισμό με επιχειρηματικό προσομοιωτή "Business Talents"

Έως τις 23 Φεβρουαρίου παρατάθηκε η προθεσμία για τις εγγραφές του 2ου φοιτητικού διαγωνισμού με επιχειρηματικό προσομοιωτή "Business Talents". Το Business Talents είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός, που απευθύνεται σε  φοιτητές, η υλοποίηση του οποίου γίνεται με επιχειρηματικό προσομοιωτή, ώστε να αναπαράγονται συνθήκες και καταστάσεις επιχειρηματικής πρακτικής, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλάβουν διοικητικά καθήκοντα σε μία εταιρία, εξασκούμενοι στη λήψη αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της επιχείρησης και αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους.


Ο διαγωνισμός είναι εθνικός και διεθνής και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία. Πραγματοποιείται για 2η χρονιά στην Ελλάδα, μετά την περυσινή επιτυχία με 2.220 συμμετέχοντες σε 654 ομάδες-εταιρίες από όλα τα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. Το πρόγραμμα Business Talents απευθύνεται και είναι ανοικτό σε όλους τους φοιτητές, ανεξαρτήτως ειδικότητας (δηλ. όχι μόνο κατεύθυνσης οικονομικής ή διοίκησης επιχειρήσεων) 17-27 ετών, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς και αποφοίτους (έως 1 έτος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, διεκδικώντας διακρίσεις, χρηματικά βραβεία, διπλώματα, υποτροφίες και άλλα δώρα.

Spiral

Σχόλια