Τρισδιάστατος εκτυπωτής στέλνει αντικείμενα με φαξ!

O εκτυπωτής της ΑΙΟ Robotics "Zeus" δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν, ακόμη και να στέλνουν με φαξ τρισδιάστατα αντικείμενα!

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής είναι μία μεγάλη καινοτομία από μόνη της, αλλά ακόμα μεγαλύτερες είναι οι χρήσεις που αναπτύσσονται γύρω από αυτήν. Με αντίστοιχες διαστάσεις με έναν κοινό οικιακό εκτυπωτή και κομψή εμφάνιση ο Zeus φέρει μία ποικιλία ικανοτήτων, όπως και οι "all-in-one" inkjet και laser εκτυπωτές, στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Οι χρήστες αρχικά εισάγουν μία κάρτα SD η οποία περιέχει το αρχείο που θέλουν να εκτυπώσουν. Ο Zeus τότε επιτρέπει 4 δυνατότητες: εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ. Το αρχείο μπορεί απλώς να εκτυπωθεί τρισδιάστατα σε ανάλυση 100 microns. Εναλλακτικά, μπορεί οποιοδήποτε αντικείμενο να τοποθετηθεί στην περιστρεφόμενη πλάκα εντός του μηχανήματος και να σαρωθεί με την υψηλής ανάλυσης κάμερα και είτε να σωθεί σε ψηφιακό αρχείο εντός της κάρτας SD, είτε να αντιγραφεί άμεσα.Οι χρήστες μπορούν επίσης, να στείλουν αρχεία προς εκτύπωση σε άλλους κατόχους του Zeus.

Ο Zeus μπορεί να παραγγελθεί άμεσα με κόστος μόνο 1.999$ από την ιστοσελίδα ΑΙΟ

Μπορείτε να δείτε το πολύ ενδιαφέρον εταιρικό βίντεο εδώ.

Επισημαίνεται ότι η επιχειρηματική ιδέα του Zeus αναδείχθηκε ως μία από τις 10 καλύτερες ιδέες παγκοσμίως την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Σχόλια