Ποδηλατικό κράνος διπλώνει και μπαίνει στην τσάντα!

Το Morpher είναι ένα κράνος που παρέχει απόλυτη προστασία, όπως τα κοινά ποδηλατικά κράνη, δίνοντας όμως τη δυνατότητα στο χρήστη να το διπλώσει και να το αποθηκεύσει εύκολα.Το να ενθαρρύνεις τους ολοένα και αυξανόμενους ποδηλάτες να φορούν συστηματικά το κράνος τους, όταν οδηγούν μέσα στην πόλη, είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητο, ενώ άλλοι ότι είναι άβολο να το μεταφέρουν κατά τις μετακινήσεις τους, στην εργασία, τη διασκέδαση και αλλού. Ελπίζοντας να αντιπαρέλθει αυτές τις αναστολές, το Morpher είναι ένα κράνος που παρέχει απόλυτη προστασία, όπως τα κοινά ποδηλατικά κράνη, δίνοντας όμως τη δυνατότητα στο χρήστη να το διπλώσει και να το αποθηκεύσει εύκολα.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 92% των ενοικιαστών ποδηλάτων στο Λονδίνο δεν χρησιμοποιούν κράνος, ενώ το 84% πιστεύει ότι αναλαμβάνει σημαντικό ρίσκο για την ασφάλειά του χωρίς αυτό. Επίσης, το 83% αναφέρει ότι ο σημαντικότερος λόγος που δεν χρησιμοποιούν το κράνος είναι η δυσκολία στη μεταφορά του όταν δεν το φορούν.

Έχοντας εμπλακεί σε ποδηλατικό ατύχημα ο Jeff Woolf και αφιερώνοντας 2 χρόνια συνεχούς έρευνας, ανέπτυξε το Morpher από ανακυκλώσιμα υλικά, το οποίο φέρει έναν μηχανισμό που του επιτρέπει να διπλώνει, μειώνοντας το πλάτος του σε περίπου 5 εκατοστά! Το σχέδιο πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, γεγονός που σημαίνει ότι η ευελιξία του κράνους δεν επηρεάζει αρνητικά την ικανότητά του να προστατεύει τους χρήστες.

Το Morpher είναι λοιπόν ένα χρηστικό εργαλείο για τους ποδηλάτες που παρέχει ασφάλεια και ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό! Η εφεύρεση αυτή ανοίγει πλέον το δρόμο για μία σειρά εφαρογών όπως στα κράνη των skaters, των αθλητών του χόκεϋ ή και άλλων ακόμα "σκληρών" αθλημάτων.

Η ιδέα αυτή διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως κατά τη δεύτερη εβδομάδα του φετινού Ιανουαρίου.

Spiral


Σχόλια