Εικονικά μοντέλα δίνουν στους καταναλωτές εικόνα 360 μοιρών για ρούχα που θέλουν να επιλέξουν και να ταιριάξουν μεταξύ τους

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων προσπάθησαν πολλάκις να δώσουν στους πελάτες τους μία καλύτερη εικόνα για το πώς θα φαίνονταν τα ρούχα τους στην πραγματικότητα. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η προσπάθεια της ιστοσελίδας από την Εσθονία “Fits.me”, με το εικονικό της δοκιμαστήριο ρούχων. Τώρα όμως, η σελίδα SuitUp από τη Ρωσία, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά, ελκύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων εμπορικών εταιριών ρούχων με την εικονική της πλατφόρμα 360°, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να συνδυάζουν και να ταιριάζουν ρούχα και αξεσουάρ!

Μέσω της ιστοσελίδας, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μοντέλο και να αρχίσει να το ντύνει, επιλέγοντας ρούχα που διατίθενται από το site. H πλατφόρμα δίνει στον χρήστη μία καλύτερη εικόνα, για το πώς φαίνονται τα ρούχα φορεμένα, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα περιστροφής του μοντέλου κατά 360 μοίρες, έτσι ώστε να μπορεί να θεαθεί από όλες τις απόψεις.

Με πολύ απλό τρόπο, το μοντέλο μπορεί να ντυθεί με περισσότερα από ένα ρούχα και αξεσουάρ κάθε φορά, έτσι ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα προτού αγοράσουν. Έτσι, γνωρίζουν για παράδειγμα αν ένα top μπορεί να ταιριάξει με ένα παντελόνι, ή με μία τσάντα, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την αγορά και ανεβάζοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις της ιστοσελίδας.

Η SuitUp έχει μέσα σε λίγους μόνο μήνες προκαλέσει το ενδιαφέρον εταιριών όπως η Nike, η Gap, η Levi’s, η Paul Smith, η Uniqlo και η Diesel και έχει διακριθεί παγκοσμίως ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες της 1ης εβδομάδας του φετινού Αυγούστου.

Spiral
Σχόλια