Το ορθογραφικό στυλό

Φανταστείτε ένα στυλό που σας προειδοποιεί όταν κάνετε ορθογραφικό λάθος και ουσιαστικά έχετε το Lernstift, μία εξαιρετική καινοτομία από μία νεοιδρυθείσα αυστριακή εταιρεία με το ίδιο όνομα.

Το λογισμικό που έχει καταχωρηθεί εντός του Lernstift επιτρέπει τη συσκευή να αναγνωρίζει ένα μεγάλο πλήθος από γραφικές κινήσεις και να ειδοποιεί τον χρήστη μέσω δόνησης, όταν αυτός κάνει λάθος. Ειδικότερα, το στυλό έχει δύο λειτουργίες: τη λειτουργία καλλιγραφίας, η οποία καταδεικνύει σχετικά λάθη και παραλλείψεις και τη λειτουργία ορθογραφίας, η οποία εστιάζει στα λάθη γραμματικής και ορθογραφίας. Η εταιρεία εξηγεί: " Το Lernstift, μπορεί να ειδοποιεί άμεσα μέσω της δόνησης όταν γίνεται ένα λάθος. Αυτό κάνει το Lernstift ένα μοναδικό και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό εργαλείο, που βοηθά τους μαθητές να μάθουν γρήγορα και διασκεδαστικά να γράφουν σωστά".

Τα μελλοντικά μοντέλα του Lernstift θα περιλαμβάνουν δυνατότητες σύνδεσης με το διαδίκτυο, ώστε να ενημερώνονται για νέες εφαρμογές και λειτουργίες. H εταιρεία αναζητεί ήδη χρηματοδότες από όλο τον κόσμο για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος της, μέσα από την ιστοσελίδα της: www.lernstift.com/index_en.html.

Spiral


Σχόλια