Επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες: Ξενοδοχείο στο Μεξικό παρέχει δώρο στους πελάτες του φυσικά σαπούνια!

Δεν είναι ασυνήθιστο τα ξενοδοχεία να προσφέρουν μία σειρά από σαπούνια και άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής. Ωστόσο, το Mexico’s Viceroy Riviera Maya το κάνει με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο, παρέχοντας στους πελάτες του μία μεγάλη γκάμα από φυσικά χειροποίητα σαπούνια, κατασκευασμένα από μία τοπική επιχείρηση.Με το που εγκαθίσταται κανείς στο ξενοδοχείο, δέχεται την επίσκεψη από ειδικευμένο προσωπικό, που μεταφέρει μεγάλους κύβους από μία ευρεία ποικιλία σαπουνιών. Με διάφορα αρώματα, όπως λεμόνι, σοκολάτα, δεντρολίβανο, ροδάκινο, πεπόνι, κανέλα και βρώμη, τα σαπούνια έχουν παραχθεί με τον αρχαίο τρόπο που χρησιμοποιούσαν οι Μάγιας!

Τα σαπούνια κόβονται τελικά στο μέγεθος και το σχήμα του επιθυμεί ο πελάτης, ενώ μπορεί να επισκεφθεί και το κατάστημα δώρων του ξενοδοχείου και να αγοράσει τις ποσότητες και τα είδη που επιθυμεί.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για κάποιο ξενοδοχείο να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό. Αλλά τη διαφοροποίηση με έναν τόσο απλότρόπο, δεν την είχαμε ξαναδεί. Η παροχή μικρών και χρήσιμων δώρων προς τον πελάτη μπορεί να διαμορφώσει μία πιο φιλική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Η ιδέα αυτή διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως το φετινό Απρίλιο!

Spiral

Σχόλια