Έξυπνο κρεβάτι τακτοποιείται από μόνο του!

Η τακτοποίηση του κρεβατιού είναι στις μέρες μία από τις πιο βαρετές καθημερινές δουλειές. Η εταιρεία OHEA από την Ισπανία εισήγαγε στην αγορά ένα καινοτόμο κρεβάτι που μπορεί αυτοματοποιημένα να τακτοποιείται μόνο του κάθε πρωί!



Βέβαια η εν λόγω καινοτομία έχει εμφανιστεί και παλαιότερα (Selfy the Easy Bed), ωστόσο φαίνεται ότι η νέα κατασκευή είναι πιο φιλική για το χρήστη. Η λειτουργία αυτόματης τακτοποίησης του κρεβατιού μπορεί να ενεργοποιηθεί χειρονακτικά, ή μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να ενεργοποιείται 3 δευτερόλεπτα μετά από την απομάκρυνση του χρήστη από το κρεβάτι του. Σε κάθε περίπτωση, η κουβέρτα και τα μαξιλάρια τακτοποιούνται μηχανικά, ενώ το σεντόνι διατηρείται στη θέση του, όντας συνδεδεμένο με το στρώμα. Για την ασφάλεια του χρήστη, η συσκευή δεν δουλεύει αν κάποιος είναι ακόμη επάνω στο κρεβάτι, ή οποιαδήποτε πίεση ασκείται στο στρώμα. Σε διαφορετική περίπτωση το κρεβάτι μπορεί να τακτοποιηθεί μέσα σε 50 δευτερόλεπτα!

Το έξυπνο κρεβάτι της ΟΗΕΑ θα είναι διαθέσιμο σε 5 μεγέθη από τον επόμενο μήνα, ενώ η τιμή του θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το κρεβάτι αυτό θα αποτελέσει μία πολύ καλή εναλλακτική προοπτική για τους λιανοπωλητές, αλλά και για τους κατασκευαστές επίπλων.

Η ιδέα αυτή διακρίθηκε την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου, ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο.

Spiral

Σχόλια