Συνταξιδιώτες μέσω διαδικτύου!

Η Miss Travel είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε «ελκυστικούς» ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους όνειρα, με χρήματα άλλων ανθρώπων που επιθυμούν απλώς μία συντροφιά για τα ταξίδια τους!Με το σλόγκαν «Ποιος χρειάζεται χρήματα, οι όμορφοι άνθρωποι ταξιδεύουν δωρεάν!», η ιστοσελίδα συνδέει γενναιόδωρους ταξιδιώτες με άλλους που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν τα χρήματα να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους.

Χρήστες κάθε φύλου, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, είτε ως «Ελκυστικοί» ταξιδιώτες, είτε ως «Γενναιόδωροι», αν και η ιστοσελίδα δείχνει ότι οι γυναίκες ταιριάζουν περισσότερο στην πρώτη επιλογή.

Οι «Ελκυστικοί» ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα δωρεάν, ενώ οι «Γενναιόδωροι» ταξιδιώτες πρέπει να πληρώσουν, ώστε να επικοινωνήσουν με άλλους χρήστες. Στο προφίλ του κάθε χρήστη μπορούν να συμπληρωθούν πληροφορίες, όπως επαγγελματικά χαρακτηριστικά, ταξιδιωτικά σχέδια, προσδοκίες κ.ά. Επίσης, ενθαρρύνεται η συνομιλία μεταξύ των χρηστών, προτού αποφασίσουν ένα κοινό ταξίδι. Τέλος, καθώς η ιστοσελίδα εστιάζει στη δημιουργία πραγματικά καλών σχέσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αυτούς που επιθυμούν απλώς μια φιλική παρέα.

Η Miss Travel υποστηρίζει ότι δεν αποτελεί ένα εργαλείο για «πονηρές» επαφές, αλλά έναν ιστότοπο, όπου με αφορμή τα ταξίδια μπορούν να δημιουργηθούν αληθινές φιλίες και σχέσεις.

Η επιχειρηματική ιδεέα αυτή διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες παγκοσμίως για τον μήνα Μάιο.

Spiral

Σχόλια