Επιχειρηματικές ιδέες: Online συνδρομή προσφέρει βρεφική βιολογική τροφή!

Αυτό δεν το 'χαμε δει ακόμη: Η "Farm to Baby—NYC" παρέχει βιολογική βρεφική τροφή απευθείας από τις τοπικές φάρμες!

Για να ξεκινήσουν οι γονείς που κατοικούν στην Νέα Τόρκη να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Farm to Baby, πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να παραγγείλουν, επιλέγοντας μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών από παραγόμενα εποχικά προϊόντα και συνδυασμών τους: αλεσμένα κολοκυθάκια, καρότα, σπανάκια, μπρόκολα, μήλα, κυδώνια και ένα σωρό άλλες επιλογές!

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περιορισμένη εγγραφή με 4 βαζάκια τροφής εβδομαδιαίως (55$) ή σε μία ολοκληρωμένη εγγραφή με 8 βαζάκια (99$). Σημειώνεται ότι, τα βαζάκια και οι σακούλες συσκευασίας συλλέγονται κάθε φορά από την εταιρεία για να επαναχρησιμοποιηθούν. Στην περίπτωση που δεν επιστραφούν η επιχείρηση τα χρεώνει με 10$ ανά τεμάχιο!

Προς το παρόν τα προϊόντα συλλέγονται από συγκεκριμένες φάρμες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, διασφαλίζοντας το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα και υποστηρίζοντας τις τοπικές φάρμες.

Η Farm to Baby—NYC διακρίθηκε παγκοσμίως, ως μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου 2012!

Spiral

Σχόλια