Επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες: Το μενού της εβδομάδας σε ένα κουτί!

Η εταιρεία Middax από τη Σουηδία δημιούργησε ένα παντοπωλείο, που προσφέρει τα προϊόντα του με έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο: έχει διαμορφώσει ένα εμπορικό πακέτο, που περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά για τα 5 βασικά γεύματα της εβδομάδας, με τις αντίστοιχες 5 συνταγές για τη μαγειρική τους, το οποίο παραδίδεται κατ' οίκον.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Middax επαρκούν για 4 άτομα και επιλέγονται με βάση τη θρεπτική τους αξία, τη νοστιμιά τους και την ευκολία κατά την ετοιμασία. Μάλιστα, οι περισσότερες συνταγές δεν παίρνουν περισσότερο από 30 λεπτά για να ετοιμαστούν. Οι συνταγές αυτές, που εναλλάσσονται τακτικά, προέρχονται από τη διεθνή κουζίνα, αλλά προτού η Middax τις βγάλει στην αγορά, τις δοκιμάζει σε τουλάχιστον 10 τοπικές οικογένειες. Εξάλλου, η εταιρεία προσπαθεί, ώστε τα υλικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία να είναι -κατά το δυνατόν- τοπικής προέλευσης, ενώ εγγυάται ότι τουλάχιστον τα μισά είναι βιολογικά.

Το πακέτο αυτό, που παρέχεται στην τιμή των 80€, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία στη διατροφή τους, χωρίς να προβληματίζονται για το τι θα φάνε και χωρίς να ξοδεύουν χρόνο για την αγορά των υλικών.

Η ιδέα αυτή διακρίθηκε την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2011, ως μία από τις καλύτερες 10 ιδέες παγκοσμίως.​Η εταιρεία Middax από τη Σουηδία δημιούργησε ένα παντοπωλείο, που προσφέρει τα προϊόντα του με έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο: έχει διαμορφώσει ένα εμπορικό πακέτο, που περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά για τα 5 βασικά γεύματα της εβδομάδας, με τις αντίστοιχες 5 συνταγές για τη μαγειρική τους, το οποίο παραδίδεται κατ' οίκον.

Spiral

Σχόλια